Sfeerwonen &Zo

Inge &Edwin

Over Sfeerwonen &zo.

Sfeerwonen&zo Purmerend is een meubelwinkel met een stoere, landelijke en industriële uitstraling. Bij ons vindt u alles voor uw interieur. Wij verkopen een grote collectie betaalbare kwaliteitsmeubelen en zijn specialist in het leveren van banken op maat! U vindt in onze woonwinkel 750m2 woon inspiratie!

Sfeerwonen&zo is DE meubelzaak in Purmerend om uw bank op maat te bestellen. Wij maken uw bank geheel naar eigen wens. U kunt deze samenstellen zoals u voor ogen heeft! Zo kunt uw uw bank voorzien van verschillende maten armen, de hoogte van de bank zelf bepalen en zelfs de vulling kiezen. Uiteraard kunnen wij de banken ook leveren in verschillende stoffen en afmaken met diverse biezen.
Zo creëert u zelf uw eigen loungebank, hoekbank of loveseat en kan u bij ons zelfs banken bestellen van meters lang. Wij geven u in de winkel graag advies op maat!

Wij hebben in onze winkel op de Gedempte Singelgracht naast onze bankencollectie ook een grote collectie meubelen van onder andere mango- of teakhout waaronder een mooie collectie tafels met verschillende onderstellen, diverse landelijke, klassieke en moderne kasten, salontafels, stoelen en uiteraard onze uitgebreide collectie woonaccessoires. Wij geven u tevens graag advies over het onderhoud van deze producten. Binnen onze collectie kunnen wij diverse woonstijlen voor u creëren. Verlangt u bijvoorbeeld naar puur en landelijk wonen? Kies dan voor robuuste en minimalistische meubelen en accessoires. De materialen hierbij zijn stevig/robuust en hebben een natuurlijke uitstraling. Denk hierbij aan hout, staal, beton en wol. Kiest u bijvoorbeeld liever voor moderner wonen? Kies dan voor meubelen met een strakkere uitstraling gecombineerd met unieke en aparte woonaccessoires als eyecatchers. Wij laten u in onze winkel in Purmerend graag diverse combinaties zien! Naast onze eigen geproduceerde collectie verkopen we bij Sfeerwonen&zo ook de volgende merken: Richmond, PTMD, Brynxz, Riverdale, Lifestyle en tal van andere toonaangevende merken. Elk merk heeft zijn eigen sfeer. Met de meubelen en accessoires van Richmond kiest u voor een eigentijdse en landelijke uitstraling maar kunt u ook een klassieke touch aan uw interieur geven. Met de woonaccessoires van Riverdale creëert u vooral een luxe eigentijdse sfeer en met de woonaccessoires van PTMD en Brynxz voor een stoere landelijke en indien gewenst sobere Hoffz sfeer. Samen met u komen wij er graag achter wat het beste bij u past! Onze winkel wordt wekelijks aangevuld met nieuwe producten. Veel van deze producten hebben wij op voorraad en deze kunnen indien gewenst gelijk meegenomen worden. Naast onze vaste collectie leveren wij ook maatwerk! Daarmee kunnen wij meubelen leveren geheel naar uw eigen smaak ontworpen en bedacht. Benieuwd geworden naar onze collectie en alle mogelijkheden? Komt dan langs in onze woonwinkel en wij geven u graag advies.

Onze winkel

Gedempte Singelgracht 6
1441 AP Purmerend

maandag Gesloten

dinsdag 10:00 - 17:30

woensdag 10:00 - 17:30

donderdag 10:00 - 17:30

vrijdag 10:00 - 17:30

zaterdag 10:00 - 17:00

zondag gesloten

Routebeschrijving