Bank op maat

Op zoek naar uw bank op maat? Bij Sfeerwonen Enzo in Purmerend is alles mogelijk. Maak uw bank per cm met keuze uit vele stoffen, biezen, vullingen en armen. Kom naar onze winkel met uw maten en wensen en wij creëren samen uw bank op maat.

Klik voor meer info op de foto van de sofa, bankstel of hoekbank van uw keuze. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen.

Loungebanken, sofa’s en hoekbanken

Op zoek naar uw bank op maat? Bij Sfeerwonen Enzo in Purmerend is alles mogelijk. Maak uw bank per cm met keuze uit vele stoffen, biezen, vullingen en armen. Kom naar onze winkel met uw maten en wensen en wij creëren samen uw bank op maat.

Bank op maat per cm

Bij onze banken op maat is het mogelijk om elke bank in uw gewenste maat te laten maken. Wilt u uw bank tussen twee muren plaatsen of zorgen dat de bank in de gewenste maat in de woonkamer komt te staan? Voor ons is dat geen enkel probleem. Laat uw bank op maat maken bij Sfeerwonen Enzo in Purmerend.

Keuze uit vele stoffen

Bent u op zoek naar een velours bank of een leren bank? Bij ons is elke stof te vinden. U kunt kiezen uit een landelijke bank, industriële bank of klassieke bank. 

Laat uw bank op maat maken met de stof die precies bij uw stijl past. Wij geven graag advies over welke stof het beste bij uw thuis situatie past.

Verschillende biezen

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende biezen. Kiest u voor een industrieel/landelijke bank? Kies dan voor onze open bies, jamaica bies of geen bies. Bent u op zoek naar een landelijk/romantische bank? Kies dan voor de ronde bies. Samen ontwerpen uw eigen bank in uw eigen stijl.

Bankvulling 

Kiest u voor een comfortabele plof bank of voor een bank met een stevige vulling. Bij Sfeerwonen Enzo is het mogelijk om uw eigen vulling te kiezen. Wij creëren uw bank op maat waar u lekker op zit. Al onze banken zijn gemaakt met beukenregels met nosag vering. De zitkussens zijn gemaakt van koudschuim. De rugkussens bestaan uit drie kanalen die gevuld zijn, hierdoor blijven de kussens altijd stevig en is het niet snel nodig om deze op te kloppen. Wij maken banken op maat waar u met de hele familie op kunt zitten.

Bank op maat laten maken

Uw bank op maat wordt naar uw eigen wens gemaakt. Het is zelf mogelijk om de leuningen naar uw wens te laten maken. U kunt kiezen uit een brede leuning waar u lekker tegen aan kunt hangen of een smalle leuning waardoor u meer zitruimte overhoudt. De poten kunnen wij maken op de hoogte hoe u dit wilt. Uw bank op maat maken wij in de hoogte waarop u lekker zit. Ook de diepte van uw bank kunnen wij aanpassen naar uw wens. Kom langs bij ons in de winkel en samen maken wij een bank op maat die bij u past! 

Onze merken:

 

© Copyright - Sfeer Wonen & Zo - Alle prijzen in euro's (€), inclusief BTW | Algemene voorwaarden