Banken op maat

Bank op maat

Op zoek naar een bank op maat en geheel geleverd naar uw eigen idee? Bij Sfeerwonen&zo in Purmerend is alles mogelijk! Wij kunnen uw bank tot op de gekozen centimeter leveren. Bij het ontwerpen van uw bank heeft u de keuze uit vele stoffen, biezen, vullingen, poten en armen. Kom met de maten en uw wensen naar onze winkel en samen met u creëren wij uw bank op maat! Klik voor meer info op de balk of foto van het bankstel, de hoekbank of de sofa van uw keuze. Bij vragen kunt u altijd Contact met ons opnemen.

  Loungebanken, sofa’s en hoekbanken

  Sfeerwonen&zo kan elke vorm bank op maat leveren! Loungebanken, hoekbanken en sofa’s. Alles is mogelijk. Zoals boven aangegeven kan alles op maat geleverd worden. Wilt u een smalle of brede leuning of moet de hoogte van de leuning aan een bepaalde maat voldoen? Wilt u bij een loungebank het loungegedeelte op maat gemaakt hebben? Wij geven hieronder alle mogelijkheden voor het op maat maken aan!

  Bank op maat per cm

  Bij onze banken op maat is het mogelijk om elke bank in een afwijkende gewenste maat te laten maken. Wilt u uw bank tussen twee muren plaatsen of wilt u een bank in een afwijkende maat op een moeilijke plek in de woonkamer plaatsen? Voor ons is dat geen enkel probleem. Laat uw bank op maat maken bij Sfeerwonen&zo in Purmerend.

  Keuze uit vele stoffen

  Bent u op zoek naar een velours bank of een leren bank? Wij hebben de keus uit heel veel stoffen. U kunt met deze stoffen de banken zowel een landelijke, industriële of juist klassieke uitstraling geven. Laat uw bank op maat maken met de stof die precies bij uw stijl past. Wij geven graag advies over welke stof het beste bij uw thuis situatie en in uw interieur past. Neemt u indien u dit moeilijk vindt wat foto’s mee van uw interieur. Dan kijken wij graag met u mee!

  Verschillende biezen

  Bij ons kunt u voor de kussens kiezen uit verschillende biezen. Kiest u voor een industrieel/landelijke bank? Kies dan voor onze open bies, Jamaica bies of juist geen bies. Bent u op zoek naar een landelijk/romantische bank? Kies dan bijvoorbeeld voor de ronde bies. Samen met u ontwerpen we een bank in uw eigen stijl.

  Bankvulling

  Kiest u voor een comfortabele plof bank of voor een bank met een stevige vulling. Bij Sfeerwonen&zo is het mogelijk om uw eigen vulling te kiezen. Wij creëren zo een bank op maat waar u heerlijk op kunt zitten. Al onze banken zijn gemaakt met beuken regels met Nosag vering. De zitkussens zijn gemaakt van koudschuim. De rugkussens hebben drie gevulde kanalen waardoor de kussens altijd stevig blijven. Hierdoor is het niet snel nodig om deze op te kloppen. Wij maken banken op maat waar u met de gehele familie fijn op kunt zitten.

  Bank op maat laten maken

  Uw bank op maat wordt zoals aangegeven naar uw eigen wensen ontworpen. Het is zelfs mogelijk om de leuningen naar wens te laten maken. U kunt kiezen uit een brede leuning waar u lekker tegen aan kunt hangen of een smalle leuning waardoor u meer zitruimte overhoudt. Zelfs de poten kunnen wij in hoogte voor u aanpassen. Maar ook de zithoogte of diepte van uw bank op maat kunnen wij voor u aanpassen zodat u heerlijk en comfortabel kunt zitten! Kom langs bij ons in de winkel en samen maken wij een bank op maat die bij u past!