Meubels

Strong Collectie

De Strong serie is gemaakt van mango hout, en daardoor super makkelijk in onderhoud! Meubelen gemaakt van mango hout zijn zeer duurzaam en milieuvriendelijk. 

Mango hout is een bijproduct dat pas verwerkt wordt als de boom geen vruchten meer draagt. Doordat het hout ambachtelijk geschraapt wordt en gekleurd wordt met een transparante lak, krijgt het houd een golvende, levendige en ruwe uitstraling. Het mango hout is massief, dit zorgt er voor dat de meubelen super stevig zijn.

De meubels zijn al behandeld en zitten weinig oneffenheden in het hout. Het onderhoud van deze meubels is daardoor super makkelijk! De uitstraling van het hout en de ruwe afwerking van het metalen frame, geeft deze meubellijn een industriële uitstraling.

Richmond

Richmond is terug in Purmerend! Bij ons kunt u de meubels online bestellen, en natuurlijk ook in de winkel. Richmond staat altijd garant voor een warme en sfeervolle uitstraling.

Naast een aantal bestaande klassiekers worden jaarlijks nieuwe collecties toegevoegd. Hiervoor werkt Richmond Interiors nauw samen met betrouwbare leveranciers waarmee deze vernieuwende producten worden ontwikkeld. Inspiratie hiervoor wordt opgedaan tijdens inkooptrips door China, India, Indonesië en Maleisië maar uiteraard ook door goed naar de klant te luisteren. Veel meubels van Richmond zijn in verschillende kleuren en materialen te verkrijgen.

Eetkamer stoelen

De mooiste eetkamerstoelen van Purmerend koopt u bij Sfeerwonen Enzo. Wij verkopen stoelen in zowel stof als leder. 

Deze trendy eetkamer stoelen met een industriële look zijn al te koop vanaf € 59,-. De stoelen geven een open luchtig effect aan uw interieur, dit komt door de open hoge poten. Ons assortiment is breed, wij hebben ongeveer 40 verschillende stoelen in de winkel.

Onze merken:

 
© Copyright - Sfeer Wonen & Zo - Alle prijzen in euro's (€), inclusief BTW | Algemene voorwaarden