Meubelen

Nieuwe collectie Baltic banken

De nieuwe collectie banken van het merk Baltic staan nu bij ons in de winkel. Vier verschillende banken van dezelfde kwaliteit maar met een ander uiterlijk. 

De nieuwe collectie banken is leverbaar in veel verschillende maten en opstellingen. Van een normale rechte bank tot een lounge- of hoekbank. Alles is mogelijk!

Foto 1 bank Locri: Een mooie stoere plofbank met vaste zitkussens. Door de heerlijke vulling met koudschuim zakt deze bank niet in. De bank is leverbaar als rechte bank en als loungebank en leverbaar in vele stoffen en leersoorten.

Foto 2 bank Lucca: Bank Lucca is een bank op hoge poten en heeft een kleine lijst aan de onderkant. Dit maakt de bank op het oog lekker luchtig. De bank heeft vaste zitkussens met een koudschuim vulling. De bank is leverbaar als rechte bank en loungebank en uit te voeren in vele stoffen en leersoorten.

Foto 3 bank Savona: Een bank om lekker op neer te ploffen. Door de lendekussens is dit echt een stoer ogende bank. De bank heeft een lekkere diepe zit. De bank heeft losse zitkussens met een vulling van koudschuim en fiberfill. Hier plof je dus echt op neer!

Foto 4 bank Augusta: Deze bank is een echte eyecatcher. De bank heeft een dunne armleuning en staat op hoge poten. De bank heeft losse zitkussens met een vulling van koudschuim wat nooit inzakt! De bank is leverbaar met stikstel in de stof maar ook zonder. Leverbaar als loungebank en rechte bank.

Baltic banken

Richmond

Richmond is terug in Purmerend! Richmond staat met zijn collectie garant voor een warme, sfeervolle en vooral luxe uitstraling. Bij ons kunt u de gehele Richmond collectie online bestellen.
Wilt u de artikelen liever in het echt zien dan is een bezoek aan de showroom van Richmond in Obdam een mogelijkheid. Heeft u daar iets naar wens gezien dan kan u het artikel bij ons online of in de winkel komen bestellen. En zo goed als alles is snel leverbaar!

Naast een aantal bestaande klassiekers worden jaarlijks nieuwe collecties toegevoegd aan het assortiment. Hiervoor werkt Richmond Interiors nauw samen met betrouwbare leveranciers waarmee deze vernieuwende producten worden ontwikkeld. Inspiratie hiervoor wordt opgedaan tijdens inkooptrips door China, India, Indonesië en Maleisië. Voor deze inspiratie wordt er door Richmond ook goed geluisterd naar de klant waardoor Richmond een geliefde leverancier is geworden bij veel mensen. Veel meubelen zijn ook in verschillende kleuren en materialen te verkrijgen.

Strong Britt Collectie

De Strong Britt collectie is een serie meubelen gemaakt van mangohout en heeft de eigenschap makkelijk in onderhoud te zijn! Meubelen gemaakt van mangohout zijn duurzaam, sterk en milieuvriendelijk!

Mangohout is milieuvriendelijk omdat het een restproduct wordt nadat de mangoboom na een aantal jaren geen vruchten meer draagt en daarom wordt gekapt. Voor de productie van dit hout hoeven geen bossen gekapt te worden. Mangohout kenmerkt zich door de fijne nerf, de mooie vlam en de tekeningen in de kleurschakeringen. Doordat het hout daarna ambachtelijk geschraapt en gekleurd wordt met een transparante lak krijgt het hout een golvende, levendige en ruwe uitstraling. Het onderhoud van deze meubelen is hierdoor erg makkelijk. Afnemen met een vochtige doek is voldoende. Mangohout is massief en dit zorgt ervoor dat de meubelen super stevig en sterk zijn.

De uitstraling van het mangohout in de Strong Britt serie en de ruwe afwerking van het metalen frame geeft deze meubel lijn een stoere en industriële uitstraling.

Strong dressoir 180 cm sfeer

Onze merken: