Accessoires

Riverdale

“WITH OUR PASSION FOR STYLE AND INTERIOR WE WOULD LOVE TO MAKE YOUR HOME FASHIONABLE”

Riverdale is mode voor het huis en onderdeel geworden van een lifestyle. Net als in de mode wisselt de collectie drie maal per jaar en worden de laatste modetrends door een team van designers vertaald naar nieuwe ontwerpen. Op deze manier gaan de collecties altijd met de laatste trends mee en is het eenvoudig en inspirerend om het interieur steeds weer een andere uitstraling te geven. Drie maal per jaar wordt een nieuwe collectie van 500 producten toegevoegd aan de basiscollectie van zo’n 1200 producten.

Zusss

Zusss is een lifestyle en fashionmerk dat opgericht is door de zussen Femke van der Hoef en Sietske van Hartingsveldt. 10 jaar geleden zijn ze gestart en hadden nooit durven dromen dat Zusss zou uitgroeien tot een succesvol merk wat inmiddels al bij 450 verkooppunten in Nederland ligt. Ook in België worden ze steeds meer fan van Zusss! Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Dat zie je terug in alle artikelen die door de zussen Sietske en Femke zelf ontworpen worden. De collectie bestaat uit Wonen en Lifestyle items. In de webshop vind je mooimakers, producten om te koken en tafelen, kussens en plaids voor op de bank, fijne producten voor in bad & zacht textiel voor op jouw bed, producten van papier, kleding en sjaals, tassen en een Zusssie kinderlijn.

PTMD

Met een grenzeloze liefde voor innovatie en vakmanschap heeft PTMD sinds 1992 over de hele wereld gereisd om producten met een uniek karakter te creëren. Passie en vakmanschap vormen het kloppend hart van onze collectie.

Door de unieke samenwerking van creatieve kunstenaars, bekwame producenten en een netwerk van gepassioneerde retailers brengen we altijd een verrassende collectie naar de huiskamers van onze klanten.
De collectie bestaat uit verlichting, potten, glaswerk, meubels, textiel, kunstbloemen, (wand) decoraties en andere accessoires.

“Een interieurmerk zijn dat de kloof overbrugt tussen design, vakmanschap en betaalbare luxe, om een interieur te creëren vol warmte, comfort en welzijn.”

Onze merken:

 

© Copyright - Sfeer Wonen & Zo - Alle prijzen in euro's (€), inclusief BTW | Algemene voorwaarden