Accessoires

Riverdale

“WITH OUR PASSION FOR STYLE AND INTERIOR WE WOULD LOVE TO MAKE YOUR HOME FASHIONABLE”

Riverdale is mode voor in huis en door de jaren heen onderdeel geworden van een lifestyle. Net als in de mode wisselt de collectie twee maal per jaar en worden de laatste modetrends door een team van designers vertaald naar nieuwe ontwerpen. Op deze manier gaan de collecties altijd met de laatste trends mee en is het eenvoudig en inspirerend om het interieur steeds weer een andere uitstraling te geven. Twee maal per jaar wordt een nieuwe collectie van 500 producten toegevoegd aan de basiscollectie van zo’n 1200 producten. essays services reviews.com

De collecties van Riverdale kenmerken zich door het gebruik van kleuren, materialen en prints en tonen een grote dosis creativiteit. Tezamen vormen deze kenmerken een sfeer die altijd chique en warm is!

Zusss

Zusss is een lifestyle- en fashionmerk dat opgericht is door de zussen Femke van der Hoef en Sietske van Hartingsveldt. Meer dan 10 jaar geleden zijn ze vanuit een hobby gestart en hadden nooit durven dromen dat Zusss zou uitgroeien tot een succesvol merk wat inmiddels al bij 450 verkooppunten in Nederland ligt. Ook in België worden ze steeds meer fan van Zusss! Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Dat zie je terug in alle artikelen die door de zussen Sietske en Femke zelf ontworpen worden. De  Zusss collectie in onze winkel bestaat uit zowel Wonen als Lifestyle items met producten zoals kussens, klokken en geurartikelen maar ook met Lifestyle producten zoals tassen, sieraden en leuke cadeau’s met pakkende en aparte teksten.

PTMD

Met een grenzeloze liefde voor vernieuwing en vakmanschap reist PTMD sinds 1992 over de hele wereld om producten met een uniek karakter te creëren. Passie en vakmanschap vormen het kloppend hart van deze collectie.

Door de unieke samenwerking van creatieve kunstenaars, bekwame producenten en een netwerk van gepassioneerde retailers brengt PTMD altijd een verrassende collectie naar de huiskamers van klanten.

De collectie bestaat uit verlichting, potten, glaswerk, meubels, textiel, kunstbloemen, (wand) decoraties en andere bijzondere woonaccessoires.

Het motto van PTMD:

Een interieurmerk zijn dat de kloof overbrugt tussen design, vakmanschap en betaalbare luxe en zo een interieurontwerp te creëren vol warmte, comfort en welzijn.

PTMD gouden stoel

Onze merken:

 

© Copyright - Sfeer Wonen & Zo - Alle prijzen in euro's (€), inclusief BTW | Algemene voorwaarden